Ekm

6 Ekim Sereblal Palsi Fardındalık Günü'nde okulumuzda çeşitli etkinlikler yapıldı.Öğrencilerimizin de hastalık hakkında bilgi sahibi olmaları için bilgilendirme ve pano çalışmaları yapıldı. Ayrıca öğretmenlerimiz farkındalık oluşturmak için aynı renk kıyafet giydiler.

Eyl

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Yafes BAKIRCI okulumuzu ziyaret etmiştir.

ilçe Milli Eğitim Müdürümüz, sayın Yafes Bakırcı ve Şube Müdürümüz Mustafa Koç 'a nazik

ziyaretlerinden ötürü teşekkür

ediyoruz.

Eyl

Cevat Güleç Ortaokulu 2023-2024 eğitim öğretim yılını büyük bir heyecanla açtı. İlköğretim haftası etkinliklerinde üst sınıflardaki öğrencilerimizden haftaya dair şiirler ve yazılar okundu. Müdürümüz Şengül ÖZTÜRK hedeflerimizin daha da ileri noktalara geldiğini ve gayretlerimizin artması gerektiğini belirtti.

Eyl

Okul müdürümüz Şengül Öztürk  ilçe ilköğretim çelenk koyma törenine katıldı.

Eyl

Okulumuzun adını aldığı Bagışçımız Lider Holding sahibi Merhum Cevat GÜLEÇ Beyfendi´nin oğlu Sayın Serkan GÜLEÇ, Beyfendi , Lider Holding Kurum Müdürü Murat Kalyoncu ve Gürpınar Ortaokulu Müdürü Şaban Bilgiç ile birlikte okulumuza ziyaretimize geldiler. Okul Müdürümüz Şengül ÖZTÜRK ve Öğretmenlerimize çiçek ve çikolata takdim ederek yeni eğitim öğretim döneminin hayırlı ve  başarılı  bir yıl olmasını dilediler. Serkan Beye  nazik ziyaret ve iyi dilekleri için Cevat Güleç Ortaokulu Ailesi olarak  çok teşekkür ediyor,  Merhum Cevat GÜLEÇ Beyfendiye de Allahtan rahmet diliyor, mekanı cennet olsun diyoruz.

Eyl

Bugün Okul Müdürümüz Şengül Öztürk Rehberlik Servisimizle  birlikte tüm 5.siniflarımızı ziyaret ederek, okuluna  hoşgeldin çikolatalarını dağıtıp kendilerini tanıttılar. 13 Eylül Çarşamba günü de saat 11deki "ORTAOKULA MERHABA " veli konferansımıza tüm 5.sınıf velilerimizi bekliyoruz.

Eyl

Öğrencilerimize okul kitaplarını dağıttık. Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Eyl

Ders zili çaldı, özlem bitti başladık. 2023 -2024 Eğitim Öğretim Yılı  yılının tüm öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize hayırlı olmasını diliyoruz. ‍‍

Eyl

Okulumuz idaresi ve öğretmenlerinin katılımıyla sene başı öğretmenler kurulu toplantımızı gerçekleştirdik. 4 Eylül Pazartesi günü konferans salonunda yapılan toplantıda okulumuzun yeni eğitim öğretim yılına hazır hale gelmesiyle ilgili gündem maddelerini ele aldık ve buna bağlı olarak kararlar aldık. Yeni eğitim öğretim yılımız hepimiz için hayırlı olsun.

OKUL MÜDÜRÜ İLHAN AYDIN'IN VEDASI

Haz

Okulumuzdan mezun olan öğrencilerimiz için 10.06.2023 tarihinde mezuniyet töreni düzenledik. Öğrencilerimize bundan sonraki eğitim hayatlarında başarılar dileriz. Tüm öğrencilerimizin yolu açık olsun.

Sağ üstteki simgeye tıklayarak videoyu tam ekran izleyebilirsiniz.

Haz

15-06-2023 tarihinde tüm öğretmenlerimizin katılım gösterdiği öğretmenler kurulu toplantımızı konferans salonunda gerçekleştirdik. Her branştan bir öğretmenimiz, tüm yılı değerlendiren konuşmalar yaptı. Gündem maddeleri ele alındı ve sene boyunca okulumuzda gerçekleşen faaliyetler konuşuldu. Toplantı sonunda, okulumuzun değerli öğretmeni Hamide Bastı'ya emekli olmasından dolayı plaket verildi. Öğretmenimize bundan sonraki hayatında sağlık ve mutluluk dileriz.

Haz

Okulumuzda "Öğretmeniyle Güzel İstanbul" projesi kapsamında her ay farklı etkinlikler yapılmaktadır. Haziran ayı etkinliğimiz Masumiyet Müzesi'ne yapılan ziyaret oldu.

Haz

Okulumuzda düzenlenen futbol,yakan top,masa tenisi, mendil kapmaca turnuvalarında ve bilgi yarışmalarında dereceye giren öğrencilerimizin madalya ödülleri için konferans salonunda velilerimizin de katılım sağladığı ödül töreni gerçekleştirildi. Yarışan ve dereceye giren tüm öğrencilerimizi tebrik eder, hayatlarında başarılar dileriz.

*Futbol*

8. Sınıflar 1. si 8G

7. Sınıflar 1. si 7A

6. Sınıflar 1. si 6D

5. Sınıflar 1.si 5C

*Yakan top*

8. Sınıflar 1.si 8C

7. Sınıflar 1. si 7D

6. Sınıflar 1. si 6E

5. Sınıflar 1.si 5C

*Mendil Kapmaca*

8. Sınıflar 1. si 8A

7. Sınıflar 1. si 7A

6. Sınıflar 1. si 6D

*Masa Tenisi*

5-6. Sınıflar 1. si 6D Tamer  ŞAHİN

7-8. Sınıflar 1.si 7E A. Mirza UZUN

Haz

Okulumuzda, tüm kademeler arasında bilgi yarışması düzenlendi. Her sınıftan 3 öğrenci kendi sınıfını temsil etti ve yarışmalar kademeler arasında gerçekleştirildi. Konferans salonunda yapılan yarışmaları öğrencilerimiz ve velilerimiz büyük heyecanla takip etti. Tüm öğrencilerimizin yarışmadaki başarısı takdire şayandı. Yarışmada birinci olan sınıflarımızı tebrik ederiz.

5.Sınıflar 1.si: 5-B

6.Sınıflar 1.si: 6-E